Κατηγορίες

Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Όροι χρήσης

 

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

 

1. Προσωπικά δεδομένα

Το Silver4you.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) όπως επίσης και τα οριζόμενα από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως αυτός έχει συμπληρωθεί ή τροποποιηθεί με τις αποφάσεις του προέδρου της επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητά ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πουλάει, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε σε οποιοδήποτε τρίτο. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται σε οποιοδήποτε με κανέναν τρόπο. Με την υποβολή των στοιχείων σας στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία ψευδή, παράνομα και γενικά ακατάλληλα για χρήση, δημοσίευση και επεξεργασία.

 

2. Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Silver4you.gr. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο Silver4you.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Πρόσβαση στον παρόντα Δικτυακό τόπο σημαίνει και αποδοχή των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

3. Περιορισμός ευθύνης

Το Silver4you.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για τα προϊόντα του. Σε όλα τα προϊόντα δίνονται ικανοποιητικός αριθμός φωτογραφιών καθώς και αναλυτική περιγραφή. Ωστόσο ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα όπως τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης. Το Silver4you.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

 

4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το Silver4you.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

 

5. Ισχύον δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Silver4you.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

6. Υπαναχώρηση και επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπέζης και τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα και γίνεται αφού πρώτα ελεγχθούν για την άριστη κατάστασή τους.

 

7. Ακύρωση παραγγελίας

Εχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία των προιόντων σας εντός 24 ωρων από την πραγματοποίηση της, είτε τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο επικοινωνίας (210 5699102-103) είτε με την αποστολή fax (210-5445658) ή με e-mail (info@silver4you.gr)